10 Φεβ 2012

Σημαντικό! Ενημέρωση για το "Εγχειρίδιο Ερευνητικής Εργασίας"

Ε
νημερώνω όλους τους ενδιαφερόμενους για το βιβλίο μου με τίτλο "Εγχειρίδιο Ερευνητικής Εργασίας" ότι η προμήθεια του βιβλίου από τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία στην τιμή που αναφέρεται είναι προϊόν αυθαίρετης απόφασης των ηλεκτρονικών καταστημάτων.


Προς το παρόν ο μοναδικός τρόπος απόκτησης του βιβλίου είναι μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του βιβλίου στη διεύθυνση http://project-guide.weebly.com/

Ο λόγος για τον οποίο το βιβλίο εμφανίζεται σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία είναι διότι καταχωρήθηκε στην ηλεκτρονική βάση της biblionet από όπου αντλούν στοιχεία όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία. Ωστόσο, η προτεινόμενη τιμή των ηλεκτρονικών βιβλιοπωλείων αποτελεί αυθαίρετη και αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το συγγραφέα του βιβλίου και υπεύθυνο για τη διακίνησή του.

Η προμήθεια του βιβλίου από τα ηλεκτρονικά καταστήματα στη συγκεκριμένη τιμή που αναφέρουν είναι αδύνατη.

Όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει το "Εγχειρίδιο Ερευνητικής Εργασίας" μπορεί να επισκεφθεί την ηλεκτρονική σελίδα του βιβλίου στη διεύθυνση http://project-guide.weebly.com/, απ' όπου μπορεί να ενημερωθεί για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας.


Βασίλης Σωτηρούδας






Δεν υπάρχουν σχόλια: