19 Απρ 2012

1000+ αναρτήσεις στην "Εκπαίδευση Ενηλίκων"

Τ
ο ιστολόγιο της "Εκπαίδευσης Ενηλίκων" ξεπέρασε τις 1.000 αναρτήσεις.

Στους 25 μήνες που βρίσκεται στον "αέρα" του διαδικτύου ξεπέρασε τις 1.000 αναρτήσεις για θέματα που σχετίζονται με την "Εκπαίδευση Ενηλίκων".

Με τουλάχιστον μία ανάρτηση κάθε μέρα, αποτελεί το μοναδικό ιστολόγιο στην Ελλάδα με αποκλειστική ενασχόληση το επιστημονικό πεδίο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Το ιστολόγιο της "Εκπαίδευσης Ενηλίκων" δίνει ελεύθερα βήμα έκφρασης σε όποιον επιθυμεί να αναρτήσει το άρθρο του, τις σκέψεις του ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί που είναι σχετικό με τη θεματολογία του ιστολογίου.

Η καθημερινή αναγνωσιμότητα αλλά και η αυστηρή τήρηση των προδιαγραφών ενός επιστημονικού ιστολογίου, εξασφαλίζουν τη βιβλιογραφική εγκυρότητα και αξιοπιστία των άρθρων που δημοσιεύουν οι φίλες και οι φίλοι αναγνώστες.

Η διάχυση της επιστημονικής γνώσης συνιστά μία από τις πτυχές της επιστήμης (η παραγωγή, η δοκιμασία και η αμφισβήτηση είναι οι άλλες τρεις). Είναι στο χέρι όλων σας να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα που σας προσφέρει η "Εκπαίδευση Ενηλίκων" να μοιραστείτε τις επιστημονικές γνώσεις και ανησυχίες σας.






Δεν υπάρχουν σχόλια: