20 Ιουλ 2013

Το Μοναδικό Online Βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα με Δωρεάν Μεταφορικά!


Τ
ο Μοναδικό Online Βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα με Δωρεάν Μεταφορικά είναι γεγονός.

Το Bookz.gr προσφέρει τη δυνατότητα να παραγγείλετε όλα τα βιβλία των εκδόσεων iWrite, Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή και Εκδόσεων Δαιδάλεος δίχως να πληρώσετε τίποτα για την αποστολή τους, σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας και αν βρίσκεστε!

Μέσα από το Bookz.gr μπορείτε να παραγγείλετε τώρα και το βιβλίο μου με τίτλο "Εγχειρίδιο Ερευνητικής Εργασίας", χωρίς κόστος αποστολής.



Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...

19 Ιουλ 2013

Εγχειρίδιο τήρησης διαδικασιών εκδήλωσης


Τ
ο εγχειρίδιο που παρατίθεται αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ΚΕ.Σ.Σ.Α. ΔΗΜΗΤΡΑ και είναι ευγενική προσφορά του φορέα προς την Ομοσπονδία Εθελοντικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Ελλάδος (Ο.Ε.Μ.Κ.Ο.Ε.). Η Ομοσπονδία διαθέτει το παρακάτω εγχειρίδιο σε κάθε ενδιαφερόμενο μόνο προς χρήση (απαγορεύεται η αναπαραγωγή του καθ'οιοδήποτε τρόπο).

Για να κατεβάσετε το εγχειρίδιο ...



κάντε κλικ  εδώ
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...

18 Ιουλ 2013

Επίσημο δελτίο τύπου από το project T ‐ story ‐ Storytelling Applied to Training


E
πίσημο δελτίο τύπου από το project T ‐ story ‐ Storytelling Applied to Training, τo οποίο χρηματοδοτείται από την δράση "Κύρια Δραστηριότητα 3 ‐ Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας" στο πλαίσιο του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης.


Έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε το πρώτο επίσημο ενημερωτικό δελτίο σχετικά με το project TStory. Η ομάδα εργασίας ελπίζει ότι, μαζί με τους αναγνώστες, θα προωθήσει την ευρύτερη χρήση της Αφήγησης και ειδικά της Ψηφιακής σε όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης (τυπική, μη‐τυπική και άτυπη) σε όλη την Ευρώπη, αναπτύσσοντας ψηφιακά μαθήματα για τους εκπαιδευτικούς, δασκάλους και εκπαιδευτές.




Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...

17 Ιουλ 2013

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή «Τεχνολογίες Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση


Η
Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ) και η Σχολή Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης, συνδιοργανώνουν το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή «Τεχνολογίες Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση» και το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διδακτική της Πληροφορικής» κατά το διάστημα 3-5 Οκτωβρίου 2014 στο Ρέθυμνο (Πανεπιστημιούπολη Γάλλου).

Το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή «Τεχνολογίες Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση» αποτελεί το επιστημονικό συνέδριο ΕΤΠΕ και στοχεύει στη διαπραγμάτευση των σύγχρονων επιστημονικών προσεγγίσεων σχετικά με το πεδίο των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση. Το Συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει το βήμα ακαδημαϊκού διαλόγου και παρουσίασης ερευνητικών εργασιών, αναλύσεων και θεωρητικών μελετών που αφορούν τις πολλαπλές πτυχές του πεδίου των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση.

Σκοπός του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου «Διδακτική της Πληροφορικής»...



είναι να αποτελέσει βήμα παρουσίασης και διαλόγου σχετικά με ερευνητικές μελέτες και εργασίες, προτάσεις, αναλύσεις και θεωρητικές προσεγγίσεις που σχετίζονται με τη Διδακτική της Πληροφορικής και τη διδασκαλία της Πληροφορικής σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Σκοπός του είναι η συνεισφορά του στο σχεδιασμό, ανάπτυξη και διάχυση των πολιτικών εκείνων που θα στοχεύουν στην υποστήριξη των εκπαιδευτικών της πράξης και στην ουσιαστική ένταξη της Πληροφορικής και των τεχνολογιών της στην εκπαίδευση.

Πληροφορίες σχετικές με τα θεματολογία, τις σχετικές ημερομηνίες και άλλα στοιχεία των δύο Συνεδρίων θα βρείτε στον δικτυακό τόπο του http://www.hcicte2014.edc.uoc.gr.

Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά για θέματα σχετικά με τα Συνέδρια με τον Επίκουρο Καθηγητή Βασίλη Οικονομίδη στα εξής στοιχεία:
τηλ.: 28310- 77657, 6974324979
Ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): hcicte2014@edc.uoc.gr.

Pαρακαλούμε να προωθήσετε την ενημέρωση αυτή σε κάθε ενδιαφερόμενο/η.
Με την ευχή για μια καλή συνεργασία,

Για τη Συντονιστική Επιτροπή,

Παναγιώτης Αναστασιάδης
Αναπληρωτής Καθηγητής ΠΤΔΕ Παν. Κρητης


Για την Οργανωτική Επιτροπή,

Νικόλαος Ζαράνης
Επίκουρος Καθηγητής ΠΤΠΕ Παν.Κρήτης

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...