11 Μαρ 2013

3 Χρόνια "Εκπαίδευση Ενηλίκων"


Η
"Εκπαίδευση Ενηλίκων" στις 8/3/2013 έκλεισε 3 χρόνια προβολής στο μαγικό κόσμο του Internet.
Σ' αυτά τα 3 χρόνια έγιναν πολλά. Ας δούμε μερικούς αριθμούς:


1260 αναρτήσεις που σημαίνει καθημερινή ενημέρωση

61 σχόλια αναγνωστών που είναι μικρός αριθμός και υποδηλώνει ότι οι αναγνώστες του blog δεν θεωρούν το σχολιασμό των αναρτήσεων ως ένα σημαντικό είδος επικοινωνίας

658.000 προβολές σελίδας, που σημαίνει πάνω από 18.000 προβολές το μήνα και 600 προβολές την ημέρα

211.000 μοναδικοί επισκέπτες, που σημαίνει πάνω από 5.800 μοναδικοί επισκέπτες το μήνα και σχεδόν 200 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα

Η εκπαίδευση ενηλίκων βρίσκεται μέσα στους 18.000 πιο δημοφιλείς ιστοτόπους στην Ελλάδα (στατιστικά Alexa) και μέσα στους 2.000.000 πιο δημοφιλείς ιστοτόπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην "Εκπαίδευση Ενηλίκων" ο αναγνώστης θα βρει ακόμα εργασίες με τις απαντήσεις τους για τις 4 θεματικές ενότητες του μεταπτυχιακού προγράμματος του ΕΑΠ "Εκπαίδευση Ενηλίκων", την ενότητα Εκπαιδευτικό Υλικό με πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο, την ενότητα Ψηφιακή Τάξη με όλες τις απαραίτητες εφαρμογές για ολοκληρωμένη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, το Forum των αναγνωστών και πολλές ακόμα χρήσιμες εργασίες, εφαρμογές και προγράμματα.

Στην ενότητα Διπλωματική Εργασία, υπάρχει δημοσιευμένη η μοναδική για τα Ελληνικά Δεδομένα διπλωματική εργασία που ερευνά την επιστημοσύνη των εκπαιδευτικών ιστολογίων.

Η "Εκπαίδευση Ενηλίκων" εδώ και λίγες μέρες έχει αποκτήσει καινούρια εμφάνιση, που σύμφωνα με σχετική ψηφοφορία έγινε αποδεκτή από τη μεγάλη πλειοψηφία των αναγνωστών του ιστολογίου.

Μέσα σ' αυτά τα τρία χρόνια έγιναν και άλλα πολλά, όπως τηλεδιασκέψεις με αναγνώστες του blog, ζωντανή αναμετάδοση επιστημονικών εκδηλώσεων, υποστήριξη και επίλυση αποριών κ.ά.

Η "Εκπαίδευση Ενηλίκων" συνεχίζει το ίδιο δυναμικά με σεβασμό στο αναγνωστικό της κοινό που αποτελεί και τη μεγάλη της δύναμη. Το μοναδικό ιστολόγιο για την εκπαίδευση ενηλίκων με καθημερινή ενημέρωση στην Ελλάδα, ευχαριστεί θερμά όλες και όλους εσάς που στηρίζεται το ιστολόγιο αυτά τα 3 χρόνια.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Βασίλης Σωτηρούδας




Δεν υπάρχουν σχόλια: