8 Ιουν 2013

Εξαιρετική (δωρεάν) πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης για την "Εκπαίδευση Ενηλίκων"


Τ
ο ΚΕΚ Άποψη Α.Ε. (Τηλ: 697 271 8609 /210 4629300) έχει δημιουργήσει μία εξαιρετική πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης για την "Εκπαίδευση Ενηλίκων". Το πρόγραμμα ηλεκτρονικής μάθησης είναι πιστοποιημένο από το Κολλέγιο Μπέλφαστ Μετροπόλιταν (Β. Ιρλανδία)και οι συμμετέχοντες μπορούν να πιστοποιηθούν ανάλογα.


Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ

Αν σας ενδιαφέρει να το παρακολουθήσετε (διατίθεται δωρεάν), μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες παρακάτω. Υπολογίζουμε ότι η διάρκεια του προγράμματος χωρίς την πιστοποίηση (απλή παρακολούθηση) είναι περίπου 5-10 ώρες. Το πρόγραμμα αποτελείται από 4 ενότητες, η κάθε μια με δικές της υπο-ενότητες...



Καλωσήρθατε στο μάθημα «Τεχνολογίες στην εκπαίδευση - εκπαίδευση εκπαιδευτών» - Understanding the theories -How adults learn.

Το μάθημα προσφέρεται δωρεάν στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού επιδοτούμενου έργου Barefoot Trainer. Αποτελείται από 4 ενότητες και σε περίπτωση που θέλετε την πιστοποίηση, από ερωτήσεις αξιολόγησης.

Το μάθημα είναι online και παρέχεται μέσω της πλατφόρμας εκπαίδευσης του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Άποψη ΑΕ. Για να δείτε τα μαθήματα θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Οι εκπαιδευτές σας θα είναι η κα. Σοφία Τσιορτού και ο κος. Στέλιος Καζνέσης. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω φόρουμ, email. Αν χρειαστείτε κατ'ιδίαν συναντήσεις σχετικά με το πρόγραμμα, μπορούμε να το διοργανώσουμε.

Το μάθημα θα είναι προσβάσιμο έως 30 Ιουνίου.

Πιστοποίηση: όσοι από εσάς θέλετε να πάρετε την πιστοποίηση και θα απαντήσετε στις ερωτήσεις αξιολόγησης, μπορείτε να το κάνετε έως 20 Ιουλίου.

Οι υπόλοιποι - απλή παρακολούθηση εκπαιδευτικού υλικού- έως 30 Ιουνίου. 

Πληροφορίες πρόσβασης στο μάθημα:

1. Πριν ξεκινήσετε το μάθημα θα θέλαμα να απαντήσετε σε ερωτήσεις που θα βρείτε εδώ https://www.surveymonkey.com/s/SZNXXZX
Οι ερωτήσεις είναι γενικές και αποσκοπούν στην συλλογή στατιστικών πληροφοριών από εσάς.

2. Ανοίξτε το πρόγραμμα Internet Explorer (έκδοση 9 +) ή κάποιο άλλο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο

3. Πληκτρολογήστε την διεύθυνση http://elearn.apopsi.gr

4. Ανοίγει στην μεσαία σελίδα το μάθημα «Understanding the theories - How adults learn». Κάντε κλικ στον τίτλο.

5. Κάντε είσοδος ως επισκέπτης - τώρα έχετε εισέλθει στην περιοχή μαθήματος όπου βλέπετε τις 4 ενότητες του προγράμματος.

6. Διαβάστε τις οδηγίες στην αρχική σελίδα και δείτε τα σχετικά βίντεο με πληροφορίες για την πλοήγηση του εκπαιδευτικού υλικού.

7. Κάντε κλικ στον τίτλο κάθε υπο-ενότητας. Το εκπαιδευτικό υλικό θα ανοίξει σε ξεχωριστό παράθυρο (θα πρέπει να έχετε τα pop-up ενεργοποιημένα)

8. Παρακολουθήστε το εκπαιδευτικό υλικό. Όλες οι οδηγίες υπάρχουν μέσα στο υλικό καθώς και κουμπιά πλοήγησης.

9. Αν σας ενδιαφέρει η πιστοποίηση, απαντήστε στις ερωτήσεις αξιολόγησης που θα βρείτε στην πλατφόρμα στο τέλος κάθε ενότητας. Είναι ξεχωριστό αρχείο. Μπορείτε επίσης να το ζητήσετε από τον/την εκπαιδευτή σας.

10. Μόλις ολοκληρώνετε μια ενότητα, παρακαλώ απαντήστε σε ερωτήσεις που θα βοηθήσουν την δική μας ομάδα (Barefoot) να βελτιώσει το πρόγραμμα.

Για ότι θέλετε, είμαστε στη διάθεσή σας.

Σας ευχαριστούμε που λαμβάνετε μέρος στο πρόγραμμα.

Με εκτίμηση

Σοφία Τσιορτού

Email: sofia@tsiortos.com

Skype: sofia.tsiortou




Δεν υπάρχουν σχόλια: